Advanced Hiring

Pridruži se Luxoft timu za samo nekoliko dana

Luxoft čini procese brzim i jednostavnim. Advanced hiring omogućava da dobiješ ponudu za posao već tokom intervjua sa resource menadžerom.

Šta je advanced hiring?

Mehanizam zapošljavanja u roku od samo 48 do 72 sata. Omogućava ti da počneš da radiš pre nego što je odabran konkretan projekat.

 

Kada zvanično počneš sa radom, zajedno sa tobom biramo projekat koji će najviše odgovarati tvojim veštinama, iskustvu i željama.

 

U međuvremnu dostupni su ti svi kompanijski benefiti i primaš punu platu.

Kako izgleda proces?

Image

Prednosti

Icon

Mogućnost za dobijanje ponude u kratkom roku, ponekad za samo od 48 sati

Icon

Mogućnost korišćenja benefita poput Luxoft Training Center, Global Relocation*, Internal Mobility i drugih

Icon

Puna plata počevši od prvog radnog dana

Otvorene pozicije

Ili popuni kratki formular pa ćemo te kontaktirati

 

Image

Cases

Petar Jeremić, Software Developer

 

Od prvog radnog dana do pronalaska projekta prošlo je dve i po nedelje. Glavna prednost ovakvog načina zapošljavanja za mene je ta što možete pronaći projekat koji vam u potpunosti odgovara, među velikim brojem različitih projekata. U međuvremenu možete dodatno usavršavati svoje veštine kako biste bili spremni za buduće poslove.

Stefan Radivojević, DevOps Engineer

 

Prvi kontakt sa regruterom sam imao 15. avgusta i već 18. avgusta su me pitali da li sam zainteresovan za Advanced hiring proces, što sam i prihvatio. Do odabira projekta prošlo je manje od mesec dana, ali gledajući sa pravne strane – procedura je bila gotova za 3 dana. Što se mene tiče, glavna prednost bila je ta što nismo uopšte gubili vreme. Tokom procesa sam uvideo šta je dodatno bilo potrebno da savladam kako bih bio još konkurentniji. Sveukupno, bilo je to sjajno iskustvo, i za 3 dana sam već započeo razgovore sa prijateljima iz IT zajednice da bih uvideo ko od njih ima dovoljno znanja, kako bih i njima preporučio da se pridruže Luxoftu.

Andrei Khon, Senior Programmer

 

Pronašao sam projekat za samo jedan dan nakon što sam se zaposlio. Moj prioritet je bio da nađem zanimljiv projekat, a s obzirom na to da Luxoft radi na velikom broju najrazličitijih projekata, bilo je prilično jednostavno odabrati onaj koji savršeno odgovara mojim interesovanjima. To je ujedno, po meni, i najveća prednost ove vrste zapošljavanja.